Tuinhaarden Er zijn 26 producten

per pagina
Toont 13 - 24 van de 26 items
 • 2L Terrasverwarmer Tuinhaard VALENCIA - tuinhaard - zwart - Ø46cm X 140cm - Metaal

  € 154,95
 • Tuinhaard Valencia van 2L Home and Garden is een van de mooiste modellen die afkomstig zijn van 2L Home and Garden. De zeer ruime tuinhaard is schitterend vormgegeven die je tuin eenvoudig voorziet van warmte en sfeer.

  € 181,95
 • Tuinhaard Nevados zwart is de zwarte versie van de 2 kleine Nevados van Gardenmaxx. De populaire tuinhaard Nevados heeft een modern en stijlvol ontwerp. De haard heeft een driehoekig design en loopt taps toe. Aan de voorzijde bevindt zich de stookplaats. Deze biedt genoeg ruimte voor grote blokken hout.

  € 184,95
 • Tuinhaard Nevados zwart XL is de zwarte versie van de 2 extra large Nevados van Gardenmaxx. De populaire tuinhaard Nevados XL heeft een modern en stijlvol ontwerp. De haard heeft een driehoekig ontwerp en loopt taps toe. De stookplaats bevindt zich in aan de voorzijde.

  € 299,95
 • Tuinhaard Nevados corten is de roestkleurige versie van de 2 kleine Nevados van Gardenmaxx. De populaire tuinhaard Nevados heeft een modern en stijlvol ontwerp. De haard is driehoekig en loopt taps toe. Aan de voorzijde bevindt zich de stookplaats. Deze is groot ruim genoeg voor grote blokken hout.

  € 184,95
 • Tuinhaard Nevados corten is de roestkleurige versie van de 2 kleine Nevados van Gardenmaxx. De populaire tuinhaard Nevados heeft een modern en stijlvol ontwerp. De haard is driehoekig en loopt taps toe. De stookplaats bevindt zich aan de voorzijde. Deze is ruim en biedt genoeg ruimte voor grote blokken hout.

  € 299,75
 • Tuinhaard Chacana zwart XL is de zwarte versie van de 2 Extra Large Chacana's van Gardenmaxx. De populaire tuinhaard Chacana XL heeft een modern en stijlvol ontwerp. De haard is vierkant en loopt taps toe. In een hoek vind je de stookplaats die genoeg ruimte biedt voor grote blokken hout.

  € 299,95
 • Tuinhaard Chacana corten is de corten versie van de 2 Chacana's van Outtrade en heeft een roestachtige kleur. De populaire tuinhaard Chacana heeft een modern en stijlvol ontwerp. De haard is vierkant en loopt taps toe. In een hoek vind je de stookplaats die genoeg ruimte biedt voor grote blokken hout.

  € 199,95
 • Tuinhaard Chacana corten XL is de zwarte versie van de 2 Extra Large Chacana's van Gardenmaxx. De populaire tuinhaard Chacana XL heeft een modern en stijlvol ontwerp. De haard is vierkant en loopt taps toe. In een hoek vind je de stookplaats die genoeg ruimte biedt voor grote blokken hout.

  € 304,75
 • Tuinhaard Sanga zwart is de zwarte versie van de 2 kleine Sanga's van het merk Gardenmaxx. De populaire tuinhaard Sanga heeft een modern en stijlvol ontwerp. De haard is vierkant en loopt taps toe. In een hoek vind je de stookplaats die genoeg ruimte biedt voor grote blokken hout.

  € 199,95
 • Tuinhaard Sanga XL zwart is de zwarte versie van de 2 kleine Sanga's van het merk Gardenmaxx. De populaire tuinhaard Sanga XL heeft een modern en stijlvol ontwerp. De haard is vierkant en loopt taps toe. In een hoek vind je de stookplaats die genoeg ruimte biedt voor grote blokken hout.

  € 404,95
 • Mooie en stevige tuinhaard voor uw tuin. De haard heeft een groot oppervlak waar het hout op kan branden.

  € 49,95
Toont 13 - 24 van de 26 items