• checkmark Snelle levering
  • checkmark Alle merken
  • checkmark Veel betaalmogelijkheden
  • checkmark Grote voorraad

Harmonicadoek

Een harmonicadoek is een nieuwe, stijlvolle manier om schaduw te creëren in uw tuin of op uw terras of pergola. Zo kunt u makkelijk verkoeling vinden tijdens warme zomerse dagen, maar een harmonicadoek zorgt er ook voor dat u ‘s avonds of op koudere dagen nét iets langer buiten kunt zitten. Zeker als u voor een waterdicht harmonicadoek kiest, dan kunt u comfortabel van uw tuin genieten, ook als het regent.

Actieve filters

Met een harmonica schaduwdoek creëert u gemakkelijk schaduw in uw tuin. Dit type doeken is een ideaal en stijlvol alternatief voor zonneschermen. Uiteraard bieden we in onze webshop harmonicadoeken in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Afhankelijk van uw wensen is er dus altijd een harmonicadoek dat bij uw tuin past.

Snel schakelen met een harmonica schaduwdoek

Een harmonicadoek is een ideale oplossing voor iedereen die geen permanent dak op zijn of haar terrasoverkapping wil plaatsen. Zo houdt u ‘s ochtends de mogelijkheid om lekker buiten in de zon te ontbijten, terwijl u ‘s middags gemakkelijk het doek uitrolt en van de verkoelende schaduw geniet. En met de waterafstotende harmonica schaduwdoeken blijft u zelfs als het regent droog.

Harmonicadoeken van Nesling

Een harmonica schaduwdoek van Nesling is een schaduwdoek van zeer hoge kwaliteit. Bovendien zijn alle doeken van dit merk ontzettend duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Een Nesling harmonica schaduwdoek ziet er niet alleen stijlvol uit, maar filtert ook nog eens tot maar liefst 95% van de schadelijke uv-straling. Onder een harmonica schaduwdoek van Nesling bent u dus ook beschermd tegen de schadelijke invloeden van de zon. Dit type doeken van Nesling is beschikbaar in verschillende kleuren, zo is er altijd een die aansluit bij de stijl van uw tuin. De Nesling Harmonicadoek heeft bovendien de innovatieprijs Tuinidee Award gewonnen.

Een harmonica schaduwdoek is een ideale oplossing voor iedereen die niet kan kiezen tussen schaduw en zon!