• checkmarkSnelle levering
  • checkmarkAlle merken
  • checkmarkVeel betaalmogelijkheden
  • checkmarkGrote voorraad

Umbrosa Ingenua schaduwzeil rechthoek 3x5 m solidum taupe

uit 400 reviews

cross Op voorraad Voor 22:00 besteld volgende dag in huis

€ 737,00 incl. btw

Alleen online

INRECTANG5X3-TAUPE

Met een Umbrosa ingenua schaduwdoek creëert u schaduw en sfeer in uw tuin of terras. Ingenua schaduwdoeken zijn ontwikkeld van hoge kwaliteit stoffen, waardoor deze lang mee gaan. 

Meer details

Meer informatie

Met een Umbrosa ingenua schaduwdoek creëert u schaduw en sfeer in uw tuin of terras. Ingenua schaduwdoeken zijn ontwikkeld van hoge kwaliteit stoffen, waardoor deze lang mee gaan. Dankzij het ingenieuze schuifsysteem van de Ingenua schaduwdoeken kunt u het doek gemakkelijk aanpassen aan de omstandigheden en de omgeving. De sobere lijnen en moderne vormen van de Ingenua worden gecombineerd met uitstekende prestaties op het vlak van windbestendigheid. Elk zeil wordt geleverd inclusief touwen, spanners en beschermtas.

Het schaduwdoek kan worden bevestigd aan elk element dat sterk genoeg is (bijv. Een boom). Elk doek bevat een opbergtas en de nodige touwen. De grootte en vorm is een kwestie van persoonlijke smaak en de grootte van het te bedekken gebied. De ingenua schaduwzeilen zijn te gebruiken onder normale weersomstandigheden en hebben een windbestendigheid tot 70km/u. Bij harde wind is het raadzaam om de zeilen op te bergen. De zeilen zijn waterafstotend en niet waterdicht.

INSTALLATIE:

Volg deze 3 richtlijnen voor een succesvolle installatie:

Regel 1: De fixatie van een hoek moet gebeuren in de richting van de lijn die een hoek in twee gelijke delen snijdt, zodat maximale spanning wordt gegarandeerd.

Regel 2: Het wordt aanbevolen om de bevestigingen op minimaal 0.5m aan elke kant van het zeil aan te brengen.

Voorbeeld: Een 4x4 zeil heeft bevestigingspunten die 5 m van elkaar verwijderd zijn. Uitzondering: één hoek kan zonder touwen direct aan de muur worden bevestigd.

Regel 3: Zorg ervoor dat je het zeil kunt zetten. Zorg ervoor dat u het zeil in een hoek van 30 ° kunt zetten om een ​​goede doorstroming te garanderen bij regen om waterzakken te voorkomen.

Product Specificaties

Lengte300cm
Breedte500cm
Maat300x500cm
KleurTaupe
KleurtintTaupe
Gewicht per m2260 gr/m2
Vormrechthoek
MerkUmbrosa
MateriaalCanvas
Garantie3 Jaar
TypeSchaduwdoek
Verpakkingsinhoud1x Umbrosa Ingenua schaduwzeil rechthoek 3x5 m solidum taupe
Onze keuzeJa
Breedte x Lengte500x300m

Schrijf u in voor de nieuwsbrief