Sunfighters vierkant 4,20x4,20 Bekijk groter

Sunfighters vierkant 4.2 meter grijs

Sun12043

Nieuw product

Sunfighters vierkant 4,20x4,20 grijs zonnedoek filtert het zonlicht en beschermd tot wel 95% tegen uv-stralingen. 

Dit schaduwdoek is gemakkelijk om op verschillende plaatsen op te hangen en biedt gedurende de dag extra schaduw in de tuin. Het schaduwdoek beschermt tegen uv-straling waardoor u wordt afgeschermd voor zon of regen.

Meer details

€ 196,50 incl. btw

  • Voor 22.00 besteld de volgende dag in huis
  • 14 dagen omruil garantie
  • Veel betaalmogelijkheden

Product Specificaties

Lengte4,2m
Breedte4,2m
KleurGrijs
Vormvierkant
MerkSunfighters
Materiaal285gr/m2
Garantie5 Jaar
WaterdoorlatendJa

Meer informatie

Creëer extra schaduw in uw tuin of op uw dakterras met de waterdoorlatende schaduwdoeken. Ondanks dat de naam anders doet beweren, betekent dit niet dat je onbeschermd bent in een regenbui. Het zonnedoek beschermd je tegen zon en regen. Het waterdoorlatende profiel zorgt ervoor dat er geen plas op het doek blijft liggen, waardoor het doek niet beschadigd of vies zal worden. Om de kwaliteit van het doek te behouden raden wij aan om het doek één keer per jaar schoon te maken met de buitendoekreiniger van CleanTree.

U kunt het doek gebruiken voor overkappen van terrassen, boven het zwembad, dierenverblijf of voor op de camping. Een Sunfighters doek is gemaakt van HDPE gevlochten kunststof weefsel van 280 gram per m2 en duurzaam in gebruik.

Zonwering in de tuin

Buiten de bescherming tegen regen is een schaduwdoek ook ideaal voor zonwering. U creëert met een zonnedoek extra schaduw boven uw terras, zwembad of kinderspeelplaats waarmee u tot 90% beschermd bent tegen UV-straling. Door de vele kleuren is dit een stijlvolle en ideale oplossing. Het doek houdt een deel van de warmte vast, waardoor het ook in het vroege voorjaar en in het najaar heerlijk is om buiten te zitten.

Mocht de juiste vorm of maat er nou niet tussen zitten is er altijd nog de keuze om een doek op maat te laten maken. Hiervoor verwijzen we u naar de Maatwerk module.

Accessoires