• checkmark Snelle levering
  • checkmark Alle merken
  • checkmark Veel betaalmogelijkheden
  • checkmark Grote voorraad

Esschert Design Vuurkorf vierkant

Laatste items in voorraad
Esschert Design Vuurkorf vierkant
search
  • Esschert Design Vuurkorf vierkant
  • Esschert Design Vuurkorf vierkant
€ 29,95
Inclusief belasting
Aantal


πŸ”₯ CADEAUTIP: De vuurkorf is leuk om cadeau te geven. Ideaal voor de feestdagen. Wordt geleverd in een origineel pakket.

πŸ”₯ WARMTE: Brengt heerlijke warmte in de tuin. Geniet extra lang van de buitenlucht, ook als het koud is. Deze vuurkorf geeft extra veel warmte af.

πŸ”₯ MAKKELIJK: Deze vuurkorf is makkelijk in elkaar te zetten.

πŸ”₯ MATERIAAL: De vuurkorf is gemaakt van stevig staal. Zo gaat de vuurkorf langer mee.Β 

πŸ”₯ SFEER: Een vuurkorf in de tuin zorgt voor extra gezelligheid. Onmisbaar in iedere tuin of terras.

Meer informatie

Deze zwarte zware vuurkorf heeft een vierkante vorm. Het is de perfecte keuze voor een kleinere tuin of patio. Het heeft een klassieke, strakke en stijlvolle uitstraling. De vuurkorf is gemaakt van stevig metaal en heeft een zwarte, hittebestendige coating. Het zwarte metaal geeft de korf een robuust en stoer karakter die in elke tuin past.

Vuurkorf voor in de tuin

Een vuurkorf is de perfecte aanvulling op uw tuin of terras. Met deze vuurkorf heeft u een gezellige sfeermaker die zorgt voor warmte op een koele maar mooie avond buiten, ongeacht de locatie. Ga op een zomeravond gezellig samen met vrienden een biertje drinken of pak de marshmallows voor dat ouderwetse kampvuur gevoel! Wat uw smaak ook is, een vuurkorf zorgt voor een lichte en gezellige sfeer voor uw huis. Beleef unieke momenten samen met dierbaren met een vuurkorf in het midden.

Een duurzame keuze

Deze vuurkorf biedt voldoende ruimte voor een warm en mooi vuur. Het is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal en heeft een zwarte hittebestendige coating. Deze stoere metalen vuurkorf is perfect voor een klein terras of een gezellige tuin. Een vuurkorf gaat vele jaren mee en is daarom een ​​aanwinst waar u lang plezier van zult hebben. Deze duurzame vuurkorf is eenvoudig op te zetten en vraagt ​​weinig onderhoud of reiniging.

Specificaties

FF119

Details

Lengte
32cm
Breedte
30.7cm
Hoogte
50.8cm
Vorm
Vierkant
Merk
Esschert Design
Materiaal
Staal
Breedte x Hoogte x Lengte
30.7x50.8x32m
Kleur
Zwart