• checkmark Snelle levering
  • checkmark Alle merken
  • checkmark Veel betaalmogelijkheden
  • checkmark Grote voorraad

Cortenstaal vuurschaal met driepoot standaard 57cm bruin

Vuurschaal op standaard 57cm
search
  • Vuurschaal op standaard 57cm
€ 34,95
Inclusief belasting
Aantal


Ben jij op zoek naar een vuurschaal voor in je tuin, terras of balkon? Deze cortenstaal vuurschaal met driepoot standaard biedt handige voordelen en is beschikbaar in verschillende maten.

Meer informatie

BBQ vuurschaal

De schaal heeft een diameter van 57 cm en biedt voldoende ruimte voor een warm en mooi vuur. Er past veel voedsel op de plaat wat ervoor zorgt dat je minder lang hoef te wachten op de volgende ronde. Deze bbq vuurschaal is perfect voor het bereiden van vlees. groente en vis. Eet smakelijk!

Vuurschaal van cortenstaal

Deze vuurschaal is gemaakt van cortenstaal waardoor het gemakkelijk en snel kan worden schoongemaakt. Cortenstaal is een sterk materiaalsoort dat bescherming biedt tegen zware weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en ijzel. Omdat het van duurzaam materiaal is gemaakt kan de vuurschaal vele jaren mee. Het is eenvoudig op te zetten en vraagt weinig onderhoud of reiniging.

Vuurschaal met driepoot standaard

Met de driepoten standaard staat deze vuurschaal stabiel op de grond en is daardoor veilig te gebruiken. Wel zo handig als je met vuur aan het spelen bent! De vuurschaal heeft een klassieke en robuuste uitstraling en is een mooie toevoeging voor je tuin, terras of balkon.

Creëer momenten

Deze bbq vuurschaal kan je ook gebruiken om vriend en gezin van warmte, sfeer en gezelligheid te voorzien. Door verhalen te delen, liedjes te zingen en met elkaar te lachen creëer je speciale momenten die je nooit zal vergeten. Knus tegen elkaar aan zitten, een biertje drinken, gitaar spelen en marshmallows eten draagt allemaal bij aan het ultieme kampvuurgevoel. Deze tijdloze momenten beginnen bij het aanschaffen van een vuurschaal bij Schaduwdoekplaza. Bestel vandaag nog en bereid je voor op de mooiste momenten van je leven.

Wil jij dit soort momenten aan familie of vriend schenken? Geef dan deze vuurschaal cadeau!

We hebben dit product ook in andere afmetingen beschikbaar.

Specificaties

Koopman
FB8200180

Details

Diameter
57cm
Materiaal
Cortenstaal
Kleur
Bruin