• checkmark Snelle levering
  • checkmark Alle merken
  • checkmark Veel betaalmogelijkheden
  • checkmark Grote voorraad

Compleet pakket: Sunfighters waterdicht driehoek 4x5x5.4m Ivoor met RVS Bevestigingsset en buitendoekreiniger

Compleet pakket: Sunfighters waterdicht driehoek 4x5x5.4m Ivoor met RVS Bevestigingsset en buitendoekreiniger
search
  • Compleet pakket: Sunfighters waterdicht driehoek 4x5x5.4m Ivoor met RVS Bevestigingsset en buitendoekreiniger
  • Compleet pakket: Sunfighters waterdicht driehoek 4x5x5.4m Ivoor met RVS Bevestigingsset en buitendoekreiniger
  • Compleet pakket: Sunfighters waterdicht driehoek 4x5x5.4m Ivoor met RVS Bevestigingsset en buitendoekreiniger
  • Compleet pakket: Sunfighters waterdicht driehoek 4x5x5.4m Ivoor met RVS Bevestigingsset en buitendoekreiniger
  • Sale!
€ 270,95
Inclusief belasting
Aantal


☀️ HOGE KWALITEIT: Gemaakt van fijn geweven stof met PU-coating. Hierdoor is het waterdicht en beschermt het tot wel 95% tegen schadelijke UV-straling.

☀️ STEVIG: Het doek is rondom afgewerkt met een verstevigingsband met op de hoeken driehoekige RVS 316 delta ringen.

☀️ VEELZIJDIG: Dit doek beschermt tegen weersomstandigheden zoals wind, zon en regen, is een echte blikvanger en geeft u meer privacy.

☀️ MAKKELIJK: Dit doek is eenvoudig te reinigen met een zachte borstel, lauw water en groene zeep.

☀️ PAKKET: Inclusief RVS bevestigingsset en CleanTree Buitendoekreiniger.

Inhoud van dit pakket

1 x Sunfighters Waterdicht 4x5x5,4 Ivoor

Genieten in de tuin zonder zorgen over het weer? Dit schaduwdoek van Sunfighters is de aanwinst voor uw tuin of terras. Door het waterdichte polyester is dit zonnedoek bestand tegen weer en wind en is hij makkelijk schoon te houden. Zo kunt u hem ook buiten de zomer gebruiken. Daarnaast is hij natuurlijk ook erg stijlvol.

1 x RVS Bevestigingsset

Deze bevestigingsset biedt de beste houvast voor uw schaduwdoek. Wees verzekerd van een maximaal strak hangend doek. Deze set is gemaakt van roestvrijstaal en kan ieder weertype aan.

1 x Ultramar - Sprayhood & Tent Shampoo 1L

Ultramar Reiniger Sprayhood & Tent Shampoo 1 Liter

Sprayhood & Tent Shampoo is een sterke doekreiniger. Het reinigt uw tent, bootkap of cabrio veilig en grondig. Hoeft niet verdund te worden. Geschikt voor elk outdoordoek. Voor regelmatig onderhoud.

Meer informatie

Dit Schaduwdoek is Waterdicht. Het is de perfecte keuze voor een tuin, balkon of terras. Het heeft een klassieke, strakke en stijlvolle uitstraling. 

Zonnedoek voor in de tuin

Een zonnedoek is de perfecte aanvulling op uw tuin of terras. Met dit zonnedoek heeft u een gezellige sfeermaker die zorgt voor privacy en bescherming tegen de elementen. Ga op een stralende dag lekker met vrienden of familie in de tuin zitten zonder een grote fles zonnebrand op tafel. Of geniet nog even van de frisse lucht op een wat koelere natte dag. Dit zonnedoek zorgt dat u droog blijft. Wat voor weer het ook is, met een zonnedoek kunt u altijd van buiten genieten.

Materiaal: De waterdichte Sunfighters doeken zijn gemaakt van 100% polyester en voorzien van een speciale coating die het doek waterdicht maakt en waardoor vuil minder makkelijk aan het schaduwdoek hecht.

CleanTree Buitendoekreiniger

Dit pakket wordt geleverd met CleanTree Buitendoekreiniger. Dit is een (kant&klaar) geconcentreerde reiniger die speciaal is ontwikkeld voor het verwijderen van atmosferisch vuil, roet en smog op o.a.: schaduwdoeken, rolgordijnen, zonneschermen, parasols, markiezen, canvas en tenten.Bevestigen: Zorg ervoor dat de bevestigingspunten altijd in lijn staan met de hoeken van het Schaduwdoek. Op ieder bevestigingspunt moet een gelijkmatige spanning staan. Houd een marge over van minimaal 25 cm bij ieder bevestigingspunt. Houd warmtebronnen uit de buurt van het schaduwdoek.

Sunfighters Waterdicht Schaduwdoek

Creëer extra schaduw in uw tuin of op uw dakterras met de waterproof schaduwdoeken van Sunfighters. Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze zonnezeilen waterdicht, waardoor u beschermd bent tegen zon en regen. Tijdens een regenbuitje kunt u ook prima buiten blijven zitten. Deze Sunfighters doeken zijn namelijk waterdicht. De waterdichte Sunfighters doeken zijn gemaakt van 100% polyester en voorzien van een speciale coating die het doek waterdicht maakt en waardoor vuil minder makkelijk aan het schaduwdoek hecht. Het perfecte schaduwdoek voor de echte buitenmens.

 

Met de waterdichte schaduwdoeken brengt u schaduw aan in uw tuin of dakterras. Deze zonnezeilen houden 90% van de UV-straling tegen, waardoor u beschermd de zon in kunt gaan. Daarnaast zijn de doeken waterafstotend, waardoor u tijdens de bekende regenbuitjes ook prima buiten kunt blijven zitten. Door het doek aflopend te monteren, blijft er geen plas op het doek liggen. Hierdoor is het doek ook goed schoon te houden

 

Bevestigingsmateriaal:

  • roestvrij staal (AISI304)
  • inhoud:
  • 2x: spanwartel met 2 haken (M8 x 190 mm)
  • 2x: oogbout (Ø 8 x 130 mm)
  • 2x: oog op plaat (50 x 80 mm)
  • 2x: karabijnhaak (Ø 8 x 80 mm)
  • 1x: nylontouw (Ø 6 mm x 5 m)

 

Cleantree buitendoekreiniger:

CleanTree Buitendoekreiniger is een (kant&klaar) geconcentreerde reiniger die speciaal is ontwikkeld voor het verwijderen van atmosferisch vuil, roet en smog op o.a.: schaduwdoeken, rolgordijnen, zonneschermen, parasols, markiezen, canvas en tenten.

Ga als volgt te werk

  1.     Spray CleanTree Buitendoekreiniger op het te reinigen oppervlak.
  2.     Wrijf de CleanTree Buitendoekreiniger met een spons in (een draaiende beweging) op het te reinigen oppervlak.
  3.     Laat CleanTree Buitendoekreiniger enkele minuten intrekken.
  4.     Spoel -voordat het opdroogt- het gereinigde oppervlak af met water.

Specificaties

32544

Details

Lengte
400cm
Breedte
500cm
Hoogte
540cm
Maat
400x500x540cm
Vorm
Driehoek
Waterdichtheid
Waterdicht
Merk
Sunfighters
Materiaal
HDPE
Levertijd
Direct leverbaar
Breedte x Hoogte x Lengte
500x540x400m
Kleurtint
Ivoor
Kleur
Crème