• checkmark Snelle levering
  • checkmark Alle merken
  • checkmark Veel betaalmogelijkheden
  • checkmark Grote voorraad

Schaduwdoek op maat in 7 stappen

Schaduwdoek op maat in 7 stappen

Zit uw gewenste formaat schaduwdoek niet in ons assortiment? Kies dan voor een schaduwdoek op maat! Op ieder potje past een deksel, dat geldt ook voor schaduw. In deze 7 stappen leggen wij u het schaduwdoek maatwerk uit.

1. Schaduwdoek en regen...

Het avontuur begint allemaal op deze pagina van Schaduwdoek Plaza. https://schaduwdoekplaza.nl/schaduwdoek-op-maat 

De eerste vraag is: wilt u een waterdoorlatend of een niet waterdoorlatend schaduwdoek? Een niet waterdoorlatend schaduwdoek is bestand tegen flinke regenbuien. Ideaal als u ook tijdens regenval van uw tuin wilt genieten. Het voordeel van een waterdoorlatend schaduwdoek is dat het een hogere bescherming biedt tegen UV-straling en bestand is tegen flinke wind (maximaal windkracht 5). 

2. Driehoek of vierkant Schaduwdoek?

Vervolgens kiest u de vorm uit van het schaduwdoek. Gaat u voor de driehoek, rechthoek of is het juist een harmonicadoek voor pergola waar u naar op zoek bent? De keuze is reuze! Het speciale aan een schaduwdoek maken op maat, is dat u ook kunt kiezen voor een rolgordijn. Zo blinkt u straks helemaal binnens- als buitenshuis uit in uniekheid.

3. Kleine doeken, grote doeken...

Dan is het tijd om uw formaat uit te kiezen! Sky is almost the limit! Bij het op maat maken van een schaduwdoek is er een limiet van een zijde van 6 meter. Goed om te weten is dat de waterdichte variant niet langer mag zijn dan 5 meter.

4. Knalrood of camouflage?

Daarna begint het uitkiezen van de kleur. Hierbij maakt u uw schaduwdoek op maat nog unieker. Kiest u voor een kalme en relaxte kleur zoals crème of beige? Of kiest u voor wat opvallender en trendy zoals roze of groen? Ook in deze stap van het maatwerk blijkt maar weer dat u helemaal de baas bent in dit schaduw proces.

5. Hoog of laag hangen?

In deze stap geeft u aan hoe het schaduwdoek bevestigd dient te worden. Komt het doek op maat bijvoorbeeld tussen drie palen te hangen? Dan houdt de fabrikant hier rekening mee. Door dit in te vullen komen de bevestigingspunten op de juiste plekken op het doek. Let dus op dat u zich hierbij niet vergist!

6. De bezorging van uw Schaduwdoek

Het is bijna zover! In deze stap vult u uw gegevens in waar u op te bereiken bent en op welk adres uw schaduwdoek op maat bezorgd moet worden. Na het invullen van deze gegevens klikt op de groene knop ‘Vraag offerte aan’. Ons team gaat daarna aan de slag met uw bestelling en stuurt u een officiële offerte op!

7. Aan de slag!

Als u de offerte eenmaal heeft goedgekeurd gaan wij voor u aan de slag. Omdat wij u de beste kwaliteit schaduwdoek willen leveren, duurt dit maximaal 5 weken! U ontvangt bericht wanneer de productie is afgerond en uw doek op maat onderweg is! En daarna? Dan begint het genieten!

Heeft u toch nog vragen over een schaduwdoek op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Onze collega’s staan u graag te woord!