• checkmark Snelle levering
  • checkmark Alle merken
  • checkmark Veel betaalmogelijkheden
  • checkmark Grote voorraad

Welk schaduwdoek past bij mij? - 4 tips!

Welk schaduwdoek past bij mij? - 4 tips!

In uw zoektocht naar het beste schaduwdoek wilt u de juiste keuzes maken! Met een breed assortiment van schaduwdoeken, balkondoeken en maatwerk is de keuze reuze. En of u voor waterdicht of waterdoorlatend kiest is ook niet onbelangrijk. Deze 4 tips maken uw keuze een stuk makkelijker!

  1. Schaduw voor binnen of buiten?

Bent u op zoek op naar een schaduwdoek voor in de tuin, of juist voor binnen? Shadow Comfort en Nesling leveren in dat laatste geval prachtige binnengordijnen en rolgordijnen. Naast bescherming en privacy voegt dat ook een luxueuze tint toe aan uw tuin of woning.

  1. Grote tuintjes, kleine tuintjes...

Iedere tuin of terras is weer anders. Het ligt er dus helemaal aan welk formaat schaduwdoek u zoekt. Is het formaat toch groter dan onze standaard formaten? Kies dan voor ons maatwerk waar wij eerder al een blog over schreven! (link naar blogpost). Heeft u geen tuin maar zoekt u meer naar beschutting voor op het balkon? Dan bieden de balkondoeken van Shadow Comfort of Nesling een uitstekende uitkomst.

  1. Waterdicht of waterdoorlatend?

Ook is het goed om te bepalen of u schaduwdoek waterdicht of waterdoorlatend is. Over de verschillen hiertussen schreven we eerder al een blog (link naar blogpost). In het kort: met een waterdicht doek zit u droog tijdens een regenbui. Heerlijk als u ook tijdens de regen wilt genieten van de tuin. Het voordeel aan een waterdoorlatend doek is juist dat het tegen een flinke windstoot kan. Daarnaast geniet u van ieder briesje wind als u zich verstopt voor de zon.

  1. Tijdelijk of permanent?

Tot slot: kiest u voor tijdelijke of permanente schaduw in de tuin? Mocht u naar permanente schaduw op zoek zijn, dan kan een pergola met een bijpassend harmonica schaduwdoek een mooie oplossing zijn. Met een pergola creëert u sfeer, intimiteit en natuurlijk beschutting in de tuin. Let wel op dat het harmonicadoek bestand is tegen maximaal windkracht 5.

Twijfelt u toch nog over het perfecte schaduwdoek? Neem dan gerust contact met ons op. Onze collega’s staan u graag te woord!