• checkmarkSnelle levering
  • checkmarkAlle merken
  • checkmarkVeel betaalmogelijkheden
  • checkmarkGrote voorraad

Over ons

Ons bedrijf

Waarom Schaduwdoekplaza?

Innovatieve doeken, heerlijke schaduwzones, duurzame afwerking en natuurlijk de beste schaduwdoeken. Dat is waar het bij Schaduwdoekplaza om draait. Door ons te richten op drie factoren hebben wij een geheel nieuwe kijk op de doekenmarkt gekregen. We onderzoeken het assortiment, zorgen voor de juiste afwerking en houden de geschiedenis van de doeken in gedachte waarmee we u stijlvolle en functionele schaduwdoeken kunnen aanbieden.

Wat maakt ons zo bijzonder?

Onze klantenservice is uitstekend. In onze webshop kunt u ten alle tijden terecht met allerlei vragen omtrent de schaduwdoeken. U kunt 24/7 met onze specialisten praten doormiddel van een live chat.  Wij staan dus altijd voor u paraat en beantwoorden uw vragen op een professionele wijze. Zo streven wij naar een fijne omgang en kunt u met een gerust hart verder shoppen.

Schaduwdoekplaza is een van de eerste die het fenomeen ‘voor 22:00 besteld, morgen in huis’ introduceert in de schaduwdoeken wereld. Omdat wij de enige zijn die dit aanbieden kunt u hier natuurlijk profijt van hebben. Op de zonnigste dagen in de zomermaanden hoeft u dus niet lang te wachten om weer lekker in de schaduw te zitten. Genieten van uw tuin wordt door ons vanzelfsprekend. Daarnaast kunt u met onze snelle levering ook in de regen in uw tuin zitten. Lekker droog en heerlijk uit de zon dankzij onze snelle service.

Omdat wij onze klanten belangrijk vinden kunt u nu ook uw pakket volgen met Track and Trace. Een makkelijke manier om uw pakket te volgen van begin tot eind. Zie hoe uw pakket van ons magazijn naar uw huis rijdt en volg de route op uw beeldscherm.

Naast Track and Trace is het bij Schaduwdoekplaza ook mogelijk om achteraf te betalen. Door Afterpay toe te voegen aan onze betalingsmogelijkheden geniet u van de garantie van de levering. Daarnaast betaald u natuurlijk pas als u tevreden bent. Ga voor zekerheid, veiligheid en gemak met Afterpay.

Al deze servicemogelijkheden zijn prachtig, maar uiteindelijk draait het natuurlijk om één ding. De prijs. En die is bij Schaduwdoekplaza werkelijk het laagst. Doordat wij een goede band opbouwen met onze leveranciers kunnen wij een ruim assortiment aanbieden met de scherpste prijzen. Geniet dus bij Schaduwdoekplaza van de beste doeken met de beste prijzen.

wij zijn bereikbaar op werkdagen van Maandag t/m vrijdag van 9:00-1700.   


Schrijf u in voor de nieuwsbrief