• checkmark Snelle levering
  • checkmark Alle merken
  • checkmark Veel betaalmogelijkheden
  • checkmark Grote voorraad

Heaters

Waarom zou u een heater kopen?

Na een drukke of lange dag vol met werkzaamheden wil u zichzelf kunnen afzonderen en tot rust komen, wat goed kan in een tuin of op een terras. In de wintermaanden kan dit lastiger zijn, aangezien het buiten erg koud kan worden. In dat geval kunt u een heater kopen om uw tuin of terras heerlijk te verwarmen en het hele jaar door te genieten van de natuur en de buitenlucht. Hoe werkt een heater precies, waarom zou u er één aanschaffen en wat is het aanbod?

close

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 38,00 - € 75,00

Actieve filters

Wat is een heater precies?

Er zijn verschillende soorten heaters, waarbij u kunt kiezen tussen terrasverwarming op gas of elektriciteit.

Gasverwarming

Deze zijn vooral handig voor grote overkappingen, terrassen of veranda's van bijvoorbeeld horecagelegenheden. Ze worden aangesloten op een gasleiding of aangedreven door een gasfles. Voordelen zijn dat er geen licht vanaf komt, het goedkoper is en dat ze krachtiger zijn. Daarentegen is de installatie minder eenvoudig en is dimmen vaak niet mogelijk.

Elektrische verwarming

Elektrische verwarming is geschikter voor privégelegenheden. De installatie is eenvoudig, er wordt snel verwarming geboden en de toestellen zijn uit te breiden met dimmers of timers. Ook gaat het vaak om portable heaters die gemakkelijk mee te nemen zijn. Aan de andere kant kan het licht vervelend zijn en neemt de voelbare warmte snel af.

Waarom zou u een heater kopen?

Een heater kopen, is voordelig om de winter verwarmd door te komen, terwijl tegelijkertijd u ook kunt genieten van uw tuin of terras. Het apparaat is overigens makkelijk te installeren en gebruiken en kan vaak eenvoudig verplaatst worden. Overigens wordt een ruimte snel verwarmd, zodat u geen lange tijd van tevoren aan de verwarming hoeft te denken, maar snel van de warmte kunt genieten. Met slechts een klein apparaatje, een lounge heater, wordt uw hele terras of overkapping snel en efficiënt verwarmd.

Wat is het aanbod bij SchaduwdoekPlaza?

Op het gebied van portable heaters kunt u kiezen voor twee soorten heaters. Er is een convector heater op turbo of normale kracht. Daarnaast zijn er industriële heaters die eveneens als ventilator werken met een vermogen van 2000 of 3300 Watt. Kies hierbij voor een eenvoudige witte, langwerpige kast, die gemakkelijk ergens achter te plaatsen is, of een vierkante box die overal neergezet kan worden. Deze lounge heaters vallen binnen een prijs range van 35 tot 75 euro.

Welke kiest u?