• checkmarkSnelle levering
 • checkmarkAlle merken
 • checkmarkVeel betaalmogelijkheden
 • checkmarkGrote voorraad
Waterdicht

Harmonica waterdichte doeken 

Harmonica waterdichte doeken zijn op maat te bestellen, eenvoudig schoon te houden met onze CleanTree Buitendoekreiniger en geven u bescherming tegen de regen en zon. De warmte blijft onder een waterdichte harmonica doek meer hangen. Het doek is 100% dicht en gemaakt van kwalitatief hoogwaardig acryl, waardoor de warmte en het water er niet doorheen komen. Ook tijdens de regenachtige dagen kan u nog genieten van de buitenlucht in uw tuin/balkon onder een waterdichte harmonicadoek. 

Waterdicht

Filters

Filters

Geactiveerde filters:
  Categorieën
  Lengte
  Breedte
  Kleur
  Kleurtint
  Materiaal
  Waterdoorlatend

  Er zijn 2 producten

  • Harmonica waterdichte doeken 

   Harmonica waterdichte doeken zijn op maat te bestellen, eenvoudig schoon te houden met onze CleanTree Buitendoekreiniger en geven u bescherming tegen de regen en zon. De Harmonica waterdichte doeken zijn ook in verschillende vormen beschikbaar. Een wavesail ( rechthoek ) gaat als een harmonica open, vandaar dat wavesails ook bekend staat als harmonicadoeken. De warmte blijft onder een waterdichte harmonica doek meer hangen. Het doek is 100% dicht en gemaakt van kwalitatief hoogwaardig acryl, waardoor de warmte en het water er niet doorheen komen. Ook tijdens de regenachtige dagen kan u nog genieten van de buitenlucht in uw tuin/balkon onder een waterdichte harmonicadoek.  Een harmonicadoek geeft u tot wel 95% bescherming tegen UV-straling.


   Het gewicht van een Harmonica waterdichte doek is 200gr/m2.  En is gemaakt van 100% Polyester.  

   Alle harmonicadoeken worden geleverd met katrollensets en bevestigingsmaterialen, waardoor u zelf snel en eenvoudig aan de slag kan gaan om de harmonicadoeken te plaatsen. 

   Standaard vorm + maat

   - Rechthoek 2,90x4m

   Rechthoek 2,97x2,97m 

   Harmonica waterdicht zijn ook op maat beschikbaar.  

   Kleuren

   - Grijs

   - Ivoor

   - Taupe

   Materiaal

   100% Polyester 

   Merken

   - Sunfighters

  Filters

  1 - 2 of 2 items
  Toont 1 - 2 van de 2 items

  Wij adviseren om het doek in de winter te verwijderen, of op te bergen in een beschermhoes. Met deze hoes kan het doek in de winter blijven hangen. En voorkomt u schade aan uw doek. 

  Het gewicht van een Harmonica waterdichte doek is 200gr/m2.  En is gemaakt van 100% Polyester.  

  Een harmonicadoek geeft u tot wel 95% bescherming tegen UV-straling. Ook kunt ervoor kiezen om het doek half open te zetten, zodat de ene deel van de tuin wel zonwering heeft en de andere deel niet. Dit is natuurlijke de ideale oplossing voor iedereen die geen overkapping wilt plaatsen.  

  Alle harmonicadoeken worden geleverd met katrollensets en bevestigingsmaterialen, waardoor u zelf snel en eenvoudig aan de slag kan gaan om de harmonicadoeken te plaatsen. 

  Maten

  Standaard

  - 2,90x4m

  - 2,97x2,97m 

  De harmonica waterdichte doeken zijn ook op maat verkrijgbaar.  

  Kleuren

  - Grijs

  - Ivoor

  - Taupe

  Materiaal

  100% Polyester 

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief