• checkmark Snelle levering
  • checkmark Alle merken
  • checkmark Veel betaalmogelijkheden
  • checkmark Grote voorraad

Shine & Shade Schaduwdoek

close

Actieve filters

Trendy Waterdichte en Waterdoorlatende Zonnedoeken

Opluchting en plezier: de Schaduwdoeken van Shine & Shade zijn hier! Profiteer van alle gemakken die deze Zonnedoeken u bieden. Zo zit u veilig en beschut tijdens warme zonnige dagen. Voorop staat de hoge kwaliteit van de doeken. De stof is namelijk gemaakt van duurzaam HDPE-materiaal. Deze stof zorgt ervoor dat u tot wel 95% beschermt wordt tegen schadelijke UV-straling.

Waterdicht of Waterdoorlatend?

Iedereen heeft weer baat bij een ander schaduwdoek. De waterdichte variant zorgt er voor dat u zowel beschermt bent tegen de zon als de regen. Geniet dus van uw tuin of terras terwijl het regent en u juist lekker droog zit! Zorg er trouwens wel voor dat uw Waterdichte doek schuin hangt, dat voorkomt waterplassen!

Een waterdoorlatend zonnedoek kent ook al tal van voordelen. Deze schaduwdoeken zijn gemaakt van een open stof waardoor het ook wind doorlaat. Zo geniet u van ieder briesje wind terwijl de brandende zon aan de hemel prijkt. Waterdoorlatende doeken zijn bestand tegen flinke windstoten. Tot maximaal windkracht 5 kunt u het doek laten hangen.

De kleurkeuze is reuze

Het brede assortiment aan schaduwdoeken is enorm. Kiest u voor een opvallende kleur of toch liever neutraal? Wat uw keuze ook is, de schaduwdoeken zijn stijlvol en luxueus. De zonnedoeken van Shine & Shade zijn trendy en hip en ook om die reden onderdeel van het assortiment. Afhankelijk van de kleur ligt het schaduwpercentage tussen de 67% en 96%.

4 voordelen van Shine & Shade

- De schaduwdoeken zijn makkelijk schoon te houden

- Eenvoudig te bevestigen

- Breed assortiment aan formaten en trendy kleuren

- Zonnedoeken verkleuren niet

De montage van een Shine & Shade Schaduwdoek

Bij het monteren van een Zonnezeil dient u met een aantal belangrijke punten rekening te houden. Hieronder tips voor de beste bevestiging!

- Zorg ervoor dat de bevestigingspunten altijd in lijn staan met de hoeken van het Schaduwdoek

- Op ieder bevestigingspunt moet een gelijkmatige spanning staan

- Een goed gespannen Zonnedoek zal niet of amper bewegen/klapperen bij een windvlaag

- Houd een marge over van minimaal 25 cm bij ieder bevestigingspunt

- Houd warmtebronnen uit de buurt van het schaduwdoek

- Met één of meerdere vormen Schaduwdoeken kunt u creatieve/speelse oplossingen creëren

- Voor waterafstotende doeken is het advies dat het doek minimaal 30 cm. per meter afloopt, dit om waterplassen te voorkomen