• checkmark Snelle levering
  • checkmark Alle merken
  • checkmark Veel betaalmogelijkheden
  • checkmark Grote voorraad

Perel Schaduwdoek

close

Filteren op

Hoogte

Hoogte

Breedte

Breedte

Vorm

Vorm

Lengte

Lengte

Kleur

Kleur

Actieve filters

Perel Schaduwdoeken- Goedkope zonnezeilen van een hoge kwaliteit!

Op zoek naar een goedkope oplossing in uw zoektocht naar een Schaduwdoek? Perel biedt hierin een mooie oplossing. Want naast een goede prijs, verzekert Perel u ook van een goede kwaliteit van de Zonnezeilen. Vastgesteld kan dus worden dat de Zonnezeilen uniek zijn in hun soort. Zo bieden ze een hoge bescherming tegen schadelijke UV-straling (tot wel 90%). Wat deze producten van Perel ook bijzonder maakt, is de ademende stof. Dit zorgt ervoor dat het wind doorlaat en u niet weg zweet onder het zonnezeil.

De zijden van de schaduwdoeken zijn gebogen. Perel doet dit in het productieproces omdat het doek daardoor optimale spanning bevat. De doeken zijn waterdoorlatend en kunnen daardoor ook een flinke windkracht aan (maximaal windkracht 5). Maar ook levert Perel waterdichte doeken. Zo zit u droog tijdens een regenbui en geniet u toch nog van uw tuin. De ideale oplossing voor de buitenmens!Perel - SchaduwdoekPerel - Goedkope ZonweringPerel - Zonnezeil

De zijden van de schaduwdoeken zijn gebogen. Perel doet dit omdat het doek daardoor optimale spanning bevat. Ook levert Perel waterdichte doeken. Zo zit u droog tijdens een regenbui en geniet u toch nog van uw tuin. De ideale oplossing voor de buitenmens! 

4 voordelen van Perel

- Makkelijk schoon te houden

- Kan in de wasmachine

- Eenvoudig te bevestigen

- Beschikbaar in verschillende trendy kleurenMoeite met kiezen? Kijk eens naar onze bestsellers: Vierkant 5x5 ChampagneVierkant 3,6x3,6 Taupe en de Driehoek 3,6x3,6x3,6 Crème.Perel is naast de schaduwdoeken ook leverancier van de bevestigingssets. Deze set, gemaakt van roestvrijstaal, zorgt voor een goede bevestiging van uw Zonnezeil.

De montage van een Perel Schaduwdoek

Bij het monteren van een Zonnezeil dient u met een aantal belangrijke punten rekening te houden. Hieronder een aantal belangrijke tips voor de beste bevestiging!

- Zorg ervoor dat de bevestigingspunten altijd in lijn staan met de hoeken van het Schaduwdoek

- Op ieder bevestigingspunt moet een gelijkmatige spanning staan

- Een goed gespannen Zonnedoek zal niet of amper bewegen/klapperen bij een windvlaag

- Houd een marge over van minimaal 25 cm bij ieder bevestigingspunt

- Houd warmtebronnen uit de buurt van het schaduwdoek

- Met één of meerdere vormen Schaduwdoeken kunt u creatieve/speelse oplossingen creëren

- Voor waterafstotende doeken is het advies dat het doek minimaal 30 cm. per meter afloopt, dit om waterplassen te voorkomen