• checkmark Snelle levering
  • checkmark Alle merken
  • checkmark Veel betaalmogelijkheden
  • checkmark Grote voorraad

Waterdicht

Harmonica waterdichte doeken 

Harmonica waterdichte doeken zijn op maat te bestellen, eenvoudig schoon te houden met onze CleanTree Buitendoekreiniger en geven u bescherming tegen de regen en zon. De warmte blijft onder een waterdichte harmonica doek meer hangen. Het doek is 100% dicht en gemaakt van kwalitatief hoogwaardig acryl, waardoor de warmte en het water er niet doorheen komen. Ook tijdens de regenachtige dagen kan u nog genieten van de buitenlucht in uw tuin/balkon onder een waterdichte harmonicadoek. 

close

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 185,00 - € 2.105,00

Hoogte

Hoogte

Breedte

Breedte

Vorm

Vorm

Lengte

Lengte

Kleur

Kleur

Actieve filters

Wij adviseren om het doek in de winter te verwijderen, of op te bergen in een beschermhoes. Met deze hoes kan het doek in de winter blijven hangen. En voorkomt u schade aan uw doek. 

Het gewicht van een Harmonica waterdichte doek is 200gr/m2.  En is gemaakt van 100% Polyester.  

Een harmonicadoek geeft u tot wel 95% bescherming tegen UV-straling. Ook kunt ervoor kiezen om het doek half open te zetten, zodat de ene deel van de tuin wel zonwering heeft en de andere deel niet. Dit is natuurlijke de ideale oplossing voor iedereen die geen overkapping wilt plaatsen.  

Alle harmonicadoeken worden geleverd met katrollensets en bevestigingsmaterialen, waardoor u zelf snel en eenvoudig aan de slag kan gaan om de harmonicadoeken te plaatsen. 

Maten

Standaard

- 2,90x4m

- 2,97x2,97m 

De harmonica waterdichte doeken zijn ook op maat verkrijgbaar.  

Kleuren

- Grijs

- Ivoor

- Taupe

Materiaal

100% Polyester