Catalogus

Materiaal

Aanbiedingen

Pergola Kits Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • Pergola Kit, hoek element Bedoeld voor verbinding te maken tussen de liggers en staanders van een Pergola. De pergola kits passen precies om een balk van 8,5cm. Dat is tevens de maat. Ze kunnen gebruikt worden tot balken van 12cm. In dit geval steekt de balk dus wat buiten het element.  

  € 64,50
 • Pergola Kit, muur element Maakt een verbinding met elementen van de Pergola De pergola kits passen precies om een balk van 8,5cm. Dat is tevens de maat. Ze kunnen gebruikt worden tot balken van 12cm. In dit geval steekt de balk dus wat buiten het element.

  € 46,00
 • Pergola Kit, verlenging element Zorgt voor verbinding tussen delen van de Pergola De pergola kits passen precies om een balk van 8,5cm. Dat is tevens de maat. Ze kunnen gebruikt worden tot balken van 12cm. In dit geval steekt de balk dus wat buiten het element.

  € 60,00
 • Pergola Kit, vloer element Geschikt product om te monteren aan een terras of vlonder. De pergola kits passen precies om een balk van 8,5cm. Dat is tevens de maat. Ze kunnen gebruikt worden tot balken van 12cm. In dit geval steekt de balk dus wat buiten het element.

  € 46,00
Toont 1 - 4 van de 4 items