• checkmark Snelle levering
  • checkmark Alle merken
  • checkmark Veel betaalmogelijkheden
  • checkmark Grote voorraad

Pergola Kits

Pergola bevestigingsmateriaal; hoe en wat?

Een pergola is een overkapping voor een terras die meestal aan de gevel van een huis wordt geplaatst en zo een schaduwplek biedt tijdens het voorjaar en de zomer. Het vormt hierdoor een verlengde van uw huis, maar is ook een mooie toevoeging aan uw tuin. Het bouwwerk kan namelijk opgeleukt worden met allerlei planten en bloemen. Om deze overkapping op een stevige manier te positioneren, heeft u ook pergola bevestigingsmateriaal nodig. Waar bestaat dit pergola bevestigingsmateriaal uit en uit welke soorten kunt u kiezen?

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 44,00 - € 80,00

Actieve filters

Wat is pergola bevestigingsmateriaal?

Onder verbindingselementen voor pergola's worden ijzeren vloerelementen, losse, stalen hoekverbindingen en metalen verlengelementen verstaan. Deze bevestigingsmaterialen worden ook wel pergola kits genoemd en worden gebruikt om een houten pergola op een stevige manier op te kunnen bouwen.

Voor een pergola hoekverbinding kunt u meestal kiezen voor verschillende kleuren en materialen, welke een verschillende prijs meebrengen en een andere uitstraling geven aan de overkapping. Denk hierbij aan materialen als metaal of verzinkt staal. U kunt overigens ook kiezen voor een houten pergola hoekverbinding voor aan pegola palen bijvoorbeeld. 

Naast de hoekverbindingen zijn er ook pergola verbindingen voor de muur, vloer en voor verlengingen wanneer het gaat om grotere bouwwerken. In plaats van losse koppelstukken is er ook de mogelijkheid tot het nemen van prefab pergola's. Dit zijn kant en klare sets, waarbij de koppelstukken al in het pergola hout verwerkt zijn. Bij de aanschaf van pergola bevestigingsmateriaal is het belangrijk om de juiste afmetingen voor handen te hebben. 

Waarom kiezen voor bevestigingsmateriaal voor een pergola?

Door middel van het bovengenoemde bevestigingsmateriaal kan uw pergola stevig gebouwd worden en krijgt het bouwwerk een lange levensduur. Dit is voordelig voor u en zorgt ervoor dat u niet snel problemen zult ervaren met uw overkapping. De elementen zijn overigens eenvoudig te bevestigen en sluiten mooi aan op de pergola, waardoor het een fraai geheel wordt. 

Welke soorten bevestigingsmateriaal voor pergola's zijn er?

Binnen een prijs range van 35 en 65 euro kunt u kiezen voor pergola kits van allerlei soorten en maten. Er zijn diverse materialen beschikbaar, waaronder hoek-, vloer- en muurelementen van metaal en in een antracieten kleur. Daarnaast zijn er nog verlengstukken te verkrijgen. Deze zorgen er samen voor dat uw pergola op een stevige manier gebouwd kan worden en ook zwaardere weersomstandigheden kan overleven.

Welke bevestigingsmaterialen neemt u om uw pergola stevig neer te kunnen zetten?