• checkmark Snelle levering
  • checkmark Alle merken
  • checkmark Veel betaalmogelijkheden
  • checkmark Grote voorraad

VUURKORF DIA 45XH35CM ROEST

search
€ 29,95
Inclusief belasting
Aantal


Een trendy vuurkorf met een diameter van 45cm om langer van uw zomerse avonden of winterse avonden te kunnen genieten!

Meer informatie

Bent u op zoek naar een klassieke en stijlvolle vuurschaal voor in uw tuin? Deze trendy vuurkorf is ideaal voor elke tuin of terras. U hoeft hem alleen nog maar uit te pakken en hij is klaar voor gebruik! Maak u klaar om te genieten van een gezellig maar veilig vuur in uw vuurschaal.

Vuurkorf in de tuin - geeft sfeer.

Een Vuurkorf is de perfecte aanvulling op uw tuin of terras. Met deze vuurkorf heeft u een gezellige sfeermaker die warmte geeft op een koele maar mooie avond buiten, ongeacht het seizoen. Ga op een zomeravond gezellig samen met vrienden een biertje drinken of pak de marshmallows voor dat ouderwetse kampvuur gevoel! Wat uw smaak ook is, een vuurschaal zorgt voor een lichte en gezellige sfeer voor uw huis.

Een eye catcher cadeau

Deze vuurkorf biedt voldoende ruimte voor een warm en mooi vuur. Het is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal. Deze stoere metalen vuurschaal is een blikvanger in elke tuin of terras. Deze vuurschaal gaat vele jaren mee en kan daarom een ​​perfect cadeau zijn - voor uzelf of een geliefde! Deze duurzame vuurschaal is eenvoudig op te zetten en vraagt ​​weinig onderhoud of reiniging. Zo heeft u alles in huis om een ​​lekker kampvuurtje in uw tuin te maken.

Specificaties

FB8000010

Details

Diameter
45
Color
roest
Hoogte
35