• checkmarkSnelle levering
  • checkmarkAlle merken
  • checkmarkVeel betaalmogelijkheden
  • checkmarkGrote voorraad

Harmonicadoek Shadow Comfort Deep Grey, 2,9x3M

uit 400 reviews

cross Dit product is niet meer op voorraad

€ 297,78 incl. btw

WS2802930-G

Harmonicadoek Shadow Comfort Deep Grey, 2,9x3M

Geeft niet alleen schaduw in uw tuin maar ook flexibiliteit. Met een speciaal vouw systeem kan het doek in en uit geschoven worden tot het punt dat u schaduw in de tuin wilt hebben.

Meer details

Meer informatie

Een harmonicadoek geeft u de keuze: in de zon, of in de schaduw? Een harmonicadoek biedt tot 95% bescherming tegen UV-straling en geeft verkoeling bij warm weer. Dit zonnezeil is eenvoudig te installeren en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en bediening. Ideaal voor een pergola of overkapping. Hierbij adviseren wij om aan beide kanten 5 cm afstand te bewaren, zodat het hoek soepel beweegt binnen de pergola of overkapping. Het doek is schimmelwerend en simpel schoon te maken. Wij adviseren om het doek in de winter te verwijderen, of op te bergen in een beschermhoes. Met deze hoes kan het doek in de winter blijven hangen.

Een harmonicadoek is een ideale oplossing voor iedereen die geen permanent dak op zijn of haar terrasoverkapping wil plaatsen. Dit is een oplossing om tijdelijk schaduw te creëren in de tuin. Zo kunt u in de ochtend het doek openlaten, zodat u lekker in de zon kunt zitten en het doek in de middag dichtdoen, om de bescherming tegen UV-straling te creëren. Ook kunt u het doek half openzetten, zodat het ene deel van de tuin wel zonwering heeft en de andere helft niet. Dit type zonnezeilen is dus een stijlvol alternatief voor een zonnescherm.

Doek in pergola of overkapping

De harmonica schaduwdoek is geschikt om te combineren met een pergola. Houdt hierbij wel rekening met de afmetingen, zodat het doek nog soepel open en dicht kan. Hierbij dient u aan beide zijden 5 cm vrij te houden zodat dit soepel open en dicht kan.

Zonwering tegen schadelijk uv-straling. Het zonnezeil is daarom erg geschikt om op te hangen boven uw terras of boven de kinderspeelplaats. Het doek houdt een deel van de warmte vast, waardoor het ook in het vroege voorjaar en in het najaar heerlijk is om buiten te zitten.

Tip: wilt u het doek in topkwaliteit houden. Reinig uw schaduwdoek met de buitendoekreiniger van CleanTree.

Let op: In verband met dat dit product uit een ander magazijn komt heeft dit product een langere levertijd, tot 3 werkdagen.

Product Specificaties

Lengte300cm
Breedte290cm
KleurAntraciet
KleurtintDeep Grey
Gewicht per m2285 gr/m2
Vormrechthoek
MerkShadow Comfort
MateriaalHDPE
Garantie5 Jaar
WaterdoorlatendJa
TypeHarmonicadoek
HarmonicadoekHDPE

Accessoires

Schrijf u in voor de nieuwsbrief